| | Romania || Hotel FM -Change | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
oana Playing with fire

| Subiect: Re: Romania || Hotel FM -Change Dum Mai 15, 2011 12:55 pm | |
| lol,macar s-au calificat intr-o semifinala grea,ba chiar au fost pe locul 4  Toata lumea acuza TVR-ul ca trimite numai cantareti cu experienta foarte cunoscuti pe piata muzicala romaneasca.Macar trupa a fost promovata,am avut un cantec bun si n-am fost huiditi Nu se poate compara cu ceea ce a fost anul trecut,dar hai sa nu ne batem joc de munca unora care au muncit si s-au pregatit jumatate de an pt asta,iar noi stam in fata monitorului nu batem decat tastele.Asa e la romani,daca s-a luat un loc rau,hai sa-i huiduim,daca au luat un loc bun,ridica-i in slavi ca mai apoi sa-i uitam.Am avut o piesa decenta,nu a fost cel mai prost rezultat,si avem recordul personal de a iesi pe pozitia pe care am interpretat in finala (17)  Bravo,baieti,sunt mandra de voi  Mi-ar fi parut rau sa stau si sa ma uit la finala fara baietii nostri in ea,mi s-ar fi parut prea neobisnuit si suparator,mai ales dupa ce ca stau atat de mult pe forumuri  |
|
 | |
Ruxandra Popular

Mesaje: 2050 Data de inscriere: 11/06/2010 Varsta: 17 Localizare: Eric's Heart.
 | Subiect: Re: Romania || Hotel FM -Change Dum Mai 15, 2011 8:30 pm | |
| eu sunt multumita de locul luat...multi spun ca ne-au facut de rusine..eu nu cred asta au foat 43 de tari trebuie sa fim mandri ca am ajuns in finala si am ocupat un loc destul de ok..am luat acest loc pe merit _________________  |
|
 | |
Ruxandra Popular

| Subiect: Re: Romania || Hotel FM -Change Dum Mai 15, 2011 10:13 pm | |
| http://www.gandul.info/magazin/marina-almasan-baietii-de-la-hotel-fm-au-fost-prabusiti-la-aflarea-rezultatului-final-la-eurovision-8267959
Grafica, luminile şi decupajele regizorale ne-au fost impuse de către organizatorii germani şi, cu toate insistenţele noastre de a fi modificate, ne-am lovit de răspunsurile nefavorabile ale organizatorilor. Ne-au tratat la modul «Specialiştii noştri sunt foarte buni şi nu mai poate fi schimbat nimic», deşi încă din martie le-am transmis sugestiile noastre. Probabil că am şi eu partea mea de vină, pentru că am vrut să fiu politicoasă cu organizatorii şi nu am vrut să isc scandal, să lăsăm o imagine proastă în Germania, dar poate că trebuia să fiu mai vehementă în privinţa acestor aspecte", a afirmat Marina Almăşan.
nu pot sa o cred...nu cred ca Germanii le-au impus graficul ala imi doresc din tot sufletul sa renute tvr-ul la Eurovision si sa se ocupe altcineva de el..m-am saturat _________________  |
|
 | |
Claudia In a moment like this

Mesaje: 85 Data de inscriere: 12/06/2010 Varsta: 20 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Romania || Hotel FM -Change Dum Mai 15, 2011 10:15 pm | |
| Mi-a placut cum a cantat David live,m-a binedispus.Mi-a parut rau de rezultat chiar daca nici eu nu dadeam sanse acestei piese. |
|
 | |
Ruxandra Popular

| Subiect: Re: Romania || Hotel FM -Change Dum Mai 15, 2011 10:17 pm | |
| nu e un rezultat rau..eram fericita si cu ultimul loc nue de ajuns o voce buna si o melodie ok..e nevoie de mai mult daca stam sa ne gandim un ultimii 4 ani castigatorii nu au avut cine stie ce voci..dar au avut acel ceva
_________________  |
|
 | |
Rybak.Oana Popular

Mesaje: 1651 Data de inscriere: 12/06/2010 Varsta: 17 Localizare: In a fairytale with Alex and Eric ♥
 | Subiect: Re: Romania || Hotel FM -Change Lun Mai 16, 2011 3:44 pm | |
| si eu as vrea sa renunte Tvr`ul la Eurovision dar sigur nu o sa o faca..Prea scot bani frumosi din el.. Cred ca ar fii mult mai bine daca l-ar organiza Pro Tv.. _________________  |
|
 | |
Ruxandra Popular

| |
 | |
Rybak.Oana Popular

Mesaje: 1651 Data de inscriere: 12/06/2010 Varsta: 17 Localizare: In a fairytale with Alex and Eric ♥
 | Subiect: Re: Romania || Hotel FM -Change Lun Mai 16, 2011 3:51 pm | |
| eu nu ma prea impac cu Antena..nu prea suport postul.Ce imi place de acolo de Razvan si Dani si "In puii mei" ca in rest.. E enervant cu Dan Negru si emisiunile cu Bote.. Nu sunt fana La ora actuala mi se pare ca Pro Tv e singurul post "normal" de pe la noi.. _________________  |
|
 | |
Ruxandra Popular

| Subiect: Re: Romania || Hotel FM -Change Lun Mai 16, 2011 4:03 pm | |
| nici mie nu-mi place Antena foarte mult..dar cred ca si Otv-ul e mai bun decat tvr-ul =)) _________________  |
|
 | |
Rybak.Oana Popular

| Subiect: Re: Romania || Hotel FM -Change Lun Mai 16, 2011 4:07 pm | |
| da...totusi sa nu exageram  Mi-l si imaginez pe Diaconescu la o conferinta de presa la ESC  Si o sa inceapa "senzational doamnelor si domnilor!!!Romania a ocupat ulimul loc in semi-finala!!" _________________  |
|
 | |
Ruxandra Popular

| Subiect: Re: Romania || Hotel FM -Change Lun Mai 16, 2011 4:08 pm | |
|  macar el nu s-ar zgarci cand vine vorba de bani si cred ca s-ar descurca mai bine in gasirea sponsorilor _________________  |
|
 | |
Ruxandra Popular

| Subiect: Re: Romania || Hotel FM -Change Vin Mai 20, 2011 7:21 pm | |
| un filmulet pe care nu cred ca l-ati vazut http://www.tvr.ro/eurovisionromania/index.php?id=103244&pagina=stiri _________________  |
|
 | |
Ruxandra Popular

| Subiect: Re: Romania || Hotel FM -Change Joi Ian 05, 2012 7:46 pm | |
| _________________  |
|
 | |
| | Romania || Hotel FM -Change | |
|